Awesome Image Awesome Image
Mobil Kiegészítők

Devia

We believe in our vision of the future and how it will help us all live better!

A Devia egy olyan vállalat, amely mindig egy dolognak szentelte magát: minőségi termékek. Azt valljuk, hogy a legjobb módszer ügyfeleink kiszolgálására az, ha a rendelkezésre álló legmagasabb minőségű kiegészítőket kínáljuk, és elkötelezettek vagyunk mellette.

Mindig egy jövőbe mutató vízió motivált minket: mi lenne lehetséges, ha olyan kiegészítőket tudnánk létrehozni, amelyek fejlettebbek minden más terméknél? Mi lenne, ha képesek lennénk javítani a meglévő termékeket, és jobbá tenni azokat, mint valaha? Mélyen belül tudtuk, hogy ez lehetséges, és azóta minden nap keményen dolgoztunk, hogy életre keltsük víziónkat.

Elkötelezettségünk sokat jelent: ezért csak a legjobb anyagokat használjuk, és a legjobb gyártókkal dolgozunk együtt, hogy minden termék megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek. De ez többet is jelent: azt jelenti, hogy bízhatsz bennünk, amikor eljön az idő, hogy kiválasszad kiegészítőidet az eszközeidhez.

A DEVIA a S&T Group 3C digitális kiegészítőinek vezető márkája. Az 2008-ban alapított vállalat a színes, innovatív, praktikus és változatos designstílusnak szentelte magát.

A DEVIA minden olyan 3C digitális eszközhöz kapcsolódó kiegészítőt kínál, mint a mobiltelefon tok, edzett üveg képernyővédő, adatkábel, power bank, vezeték nélküli töltő, fejhallgató és különféle autós kiegészítők. Az összes termék egy jól ismert koreai dizájnerek csapatától származik, akik mesterei az orientális színek élénkségének és a nyugati festéktónusok vastagságának kombinálásának. Mint az ég felett az írisz, a DEVIA színessé teszi az életedet.

Awesome Image