Awesome Image Awesome Image
Mobile Kiegészítők

MyScreen Protector

Discover better protection

A MyScreen azt jelenti, hogy szabadon használhatod a telefonodat biztonságosan bárhol is vagy, bármilyen tevékenységet végezz. A MyScreen strapabíró, tartós, kényelmes megoldást jelent, amely hatékony védelmet nyújt készülékednek akár extrém körülmények között is, veszély nélkül a törés, kár vagy szennyeződés veszélye nélkül. Fedezd fel a MyScreen-t és élvezd az életet félelem nélkül!

Értékeink

Szakértelem

Felfedezés

Minőség

Elérhetőség

1990 volt az az év, amikor a mobiltelefonok körülbelül 1 kg-ot nyomtak és vagyont értek. Kisméretű kijelzőjük volt, ami nem igényelt védelmet.

Ugyanebben az évben alapították meg a céget, amely néhány évvel később megértette a telefonhasználók fontos igényét, és reagált rá, ami a sikerük kezdetét jelentette.

Ez a cég a LAMEL, amely ma Európa vezető gyártója a kijelző és felületvédelemnek az elektronikus eszközök számára. És alapítója és vezetője mind a mai napig Leszczyński Andrzej.

Mi az a CUT&USE?

Egy vágóberendezést kínálunk neked egy vezérlőpanellel és alkalmazási anyagokkal. Ennek köszönhetően bármelyik modellhez védőréteget vághatsz ki az alakzat-adatbázisban elérhető univerzális méretű anyagból. Különféle védelmi lehetőségeket kínálsz ügyfeleidnek: anyagokat a képernyőhöz és az egész házhoz, az alkalmazási szolgáltatással együtt.

Jelentések és analitika egy speciális menedzsmentrendszerben.

Awesome Image