Awesome Image Awesome Image
Mobil Kiegészítők

Devia

We believe in our vision of the future and how it will help us all live better!

A Devia egy olyan vállalat, amely mindig egy dolognak szentelte magát: minőségi termékek. Azt valljuk, hogy a legjobb módszer ügyfeleink kiszolgálására az, ha a rendelkezésre álló legmagasabb minőségű kiegészítőket kínáljuk, és elkötelezettek vagyunk mellette.

Mindig egy jövőbe mutató vízió motivált minket: mi lenne lehetséges, ha olyan kiegészítőket tudnánk létrehozni, amelyek fejlettebbek minden más terméknél? Mi lenne, ha képesek lennénk javítani a meglévő termékeket, és jobbá tenni azokat, mint valaha? Mélyen belül tudtuk, hogy ez lehetséges, és azóta minden nap keményen dolgoztunk, hogy életre keltsük víziónkat.

Elkötelezettségünk sokat jelent: ezért csak a legjobb anyagokat használjuk, és a legjobb gyártókkal dolgozunk együtt, hogy minden termék megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek. De ez többet is jelent: azt jelenti, hogy bízhatsz bennünk, amikor eljön az idő, hogy kiválasszad kiegészítőidet az eszközeidhez.

A DEVIA a S&T Group 3C digitális kiegészítőinek vezető márkája. Az 2008-ban alapított vállalat a színes, innovatív, praktikus és változatos designstílusnak szentelte magát.

A DEVIA minden olyan 3C digitális eszközhöz kapcsolódó kiegészítőt kínál, mint a mobiltelefon tok, edzett üveg képernyővédő, adatkábel, power bank, vezeték nélküli töltő, fejhallgató és különféle autós kiegészítők. Az összes termék egy jól ismert koreai dizájnerek csapatától származik, akik mesterei az orientális színek élénkségének és a nyugati festéktónusok vastagságának kombinálásának. Mint az ég felett az írisz, a DEVIA színessé teszi az életedet.

Awesome Image
Mobil Kiegészítők

Juice

Welcome to Juice!

Mantránk: Az emberek sosem emlékeznek arra, amit mondasz, csak arra, hogyan érzik magukat. A Juice filozófiája az, hogy az embereknek elképesztő érzéseket nyújtsunk, mindez az alkalmazottainkkal kezdődik, és kiterjed egészen kiskereskedelmi partnereinkhez, és végezetül a fogyasztóinkoz.

Missziónk, hogy teljesen széndioxid-semleges vállalat legyünk, a Juice főhadiszállása a szélerőművek által működtetett, a termékeink és csomagolásunk pedig 100% újrahasznosított anyagokból készül (így 100% újrahasznosíthatóak is), szenvedélyesen hiszünk egy hulladékmentes világ létrehozásában és olyan üzleti tevékenységben, amely nem terheli meg a Földet.

Arra törekszünk, hogy a fogyasztóknak a legújabb technológiai termékeket kínáljuk megfizethető áron. Büszkék vagyunk arra, hogy minden tevékenységünket a tervezés és a minőség középpontjába állítjuk. Bátorságot és energiát viszünk termékeinkbe, ami minket olyan márkává tesz, amit a fogyasztók AZÉRT vesznek meg, mert AKARJÁK, nem csak azért, mert SZÜKSÉGük van rá.

Awesome Image Awesome Image
Awesome Image Awesome Image
Mobile Kiegészítők

MyScreen Protector

Discover better protection

A MyScreen azt jelenti, hogy szabadon használhatod a telefonodat biztonságosan bárhol is vagy, bármilyen tevékenységet végezz. A MyScreen strapabíró, tartós, kényelmes megoldást jelent, amely hatékony védelmet nyújt készülékednek akár extrém körülmények között is, veszély nélkül a törés, kár vagy szennyeződés veszélye nélkül. Fedezd fel a MyScreen-t és élvezd az életet félelem nélkül!

Értékeink

Szakértelem

Felfedezés

Minőség

Elérhetőség

1990 volt az az év, amikor a mobiltelefonok körülbelül 1 kg-ot nyomtak és vagyont értek. Kisméretű kijelzőjük volt, ami nem igényelt védelmet.

Ugyanebben az évben alapították meg a céget, amely néhány évvel később megértette a telefonhasználók fontos igényét, és reagált rá, ami a sikerük kezdetét jelentette.

Ez a cég a LAMEL, amely ma Európa vezető gyártója a kijelző és felületvédelemnek az elektronikus eszközök számára. És alapítója és vezetője mind a mai napig Leszczyński Andrzej.

Mi az a CUT&USE?

Egy vágóberendezést kínálunk neked egy vezérlőpanellel és alkalmazási anyagokkal. Ennek köszönhetően bármelyik modellhez védőréteget vághatsz ki az alakzat-adatbázisban elérhető univerzális méretű anyagból. Különféle védelmi lehetőségeket kínálsz ügyfeleidnek: anyagokat a képernyőhöz és az egész házhoz, az alkalmazási szolgáltatással együtt.

Jelentések és analitika egy speciális menedzsmentrendszerben.

Awesome Image