Mobile Kiegészítők

Juice

Welcome to Juice!

Mantránk: Az emberek sosem emlékeznek arra, amit mondasz, csak arra, hogyan érzik magukat. A Juice filozófiája az, hogy az embereknek elképesztő érzéseket nyújtsunk, mindez az alkalmazottainkkal kezdődik, és kiterjed egészen kiskereskedelmi partnereinkhez, és végezetül a fogyasztóinkoz.

Missziónk, hogy teljesen széndioxid-semleges vállalat legyünk, a Juice főhadiszállása a szélerőművek által működtetett, a termékeink és csomagolásunk pedig 100% újrahasznosított anyagokból készül (így 100% újrahasznosíthatóak is), szenvedélyesen hiszünk egy hulladékmentes világ létrehozásában és olyan üzleti tevékenységben, amely nem terheli meg a Földet.

Arra törekszünk, hogy a fogyasztóknak a legújabb technológiai termékeket kínáljuk megfizethető áron. Büszkék vagyunk arra, hogy minden tevékenységünket a tervezés és a minőség középpontjába állítjuk. Bátorságot és energiát viszünk termékeinkbe, ami minket olyan márkává tesz, amit a fogyasztók AZÉRT vesznek meg, mert AKARJÁK, nem csak azért, mert SZÜKSÉGük van rá.

Awesome Image Awesome Image