Gaming

Hyperkin

Let's game!

A Hyperkin egy játékhardver-fejlesztő vállalat, amely a játékosok több generációjához készít konzolokat és kiegészítőket. A Hyperkin termékei kényelmes és praktikus megoldásokat is nyújtanak számos otthoni szórakozási lehetőséghez. A Hyperkin egyedülálló, szórakoztató és innovatív termékeivel vezeti az utat a retro és modern szórakoztatóiparban, ideértve a RetroN konzol- sorozatot és a kézi SupaBoy sorozatot is. A Hyperkin az elmúlt időszakban lépett be a VR világába, az elsők között a piacon együttműködve az HTC Vive-al, hogy létrehozzák a Hyper Blaster-t. A 2006-ban alapított Hyperkin székhelye Los Angelesben, Kalifornia államban található.

A mi küldetésünk nemcsak olyan technológiát létrehozni és fejleszteni, amely az ügyfeleink múltjához szól, hanem a jövőjükhöz is. Ezt egy nyugodt és együttműködő környezetben tesszük. Mi jól dolgozunk, hogy te jól játszhass. Amikor jól játszol, jól élsz.

Az Armor3 és Cirka márkák is a Hyperkin, Inc. védjegyei, mindkettő más célcsoportnak szól a konzoljáték-piacon.

Az Armor3 fő küldetése az, hogy innovatív és kreatív megoldásokkal szolgáljon a videójáték-perifériák számára, hogy kielégítse a folyamatosan változó videójáték-ipart. Esküszünk, hogy magas minőségű termékstandardot biztosítunk és fejlesztünk. Elkötelezettek vagyunk az új élmények és örömök inspirálására játékosokban a világ minden táján.

Awesome Image Awesome Image